Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Eetcafé 't Houteveen

Welkom bij Eetcafé ‘t Houteveen, café, restaurant en afhaal

Op ons terras kunt u heerlijk borrelen in het hart van het dorp, gelegen aan het dorpsplein de Hoiberg. Bij mooi weer is het ook mogelijk om op ons, geheel vernieuwde achterterras te borrelen en te dineren.

Voor jong en oud is dit een leuke locatie om af te spreken en te genieten van een hapje en een drankje. Voor ieder wat wils en de mogelijkheid om lekker te ontspannen met vrienden, familie en kennissen.

Heeft u iets te vieren met uw vrienden, familie of bedrijf, dan is het mogelijk om dit bij ons te vieren met een hapje en een drankje in het café of met een diner of buffet in het restaurant. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Achter ons pand is een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Ook zijn wij in het bezit van een invalidentoilet.

Susan en Roland heten u van harte welkom in Eetcafé ‘t Houteveen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren